Znamení noci
Anotace: Ve snech létám po hvězdách a prach z nich pak sbírám po zemi . . .
Temně z výšky na hlavy šumí
nám onyxu barvy noci prach.
Snů tajemství střežit umí,
ulpí nám v hlavě na stěnách.
Stěrače jitra mi čistí výhled,
na obraz snu již nevidím.
Přesto touhou chce se mi šílet,
hlas srdce sám neřídím.
Myšlenkami pro tebe slova třídím,
ve verších co k tobě vysílám.
Těmi lásečko kolem tebe slídím,
než sílu říci ti to nasbírám.
Sny vždycky než život jsou výš,
však létat se dá až ke hvězdám.
Z nich znamení rady uslyšíš,
že draky pro tebe udolám.
Přečteno 316x
Tipy 7
Poslední tipující: jenommarie, Ishtar, Květka Š., Isla
Komentáře (3)
Komentujících (3)