TY...
Vědět, vidět
že tvé oči
budou plakat
plakat budu též
Vždyť do mě
byl jsi zasazen
bych mohla
pro budoucnost
nechat kvést
Z tvé kůže
známý pach
z tvých dlaní
nešel strach
Přesto že
skolil bys
na sto laní,
žádná z nich,
jen já tvojí paní
v
200 000 tisících
hodinách...
Přečteno 345x
Tipy 13
Poslední tipující: Iva Husárková, Donne, Tomcat, Amonasr, Majda, Květka Š., Dávid, jenommarie
Komentáře (6)
Komentujících (4)