Miluju jednu paní,
neustále od svítání do svítání,
Tu krásnou paní,
paní s tváři anděla.
Srdce mne bolí,
láskou k ní hořím,
k té krásné paní,
paní s tváři anděla.
Já se ji dvořím, i se ji líbím,
však citů svých ona se bojí,
Ta krásná paní,
paní s tváři anděla.
Však jednou možná, že k tomu dojde,
že oba vzplanem,
shoříme,
pak společně vstanem,
jako ten Fénix z žáru popela.
Ta je nádherná.Z každého slova je cítit žár a poté ta fotografie....opravdu krásná báseň.
..ST..
07.05.2020 22:53:16 | Jaruška
To je krásné rozhoření a moc krásná báseň. ;-) "ST"
04.05.2020 22:28:39 | jenommarie