Dětský smích
Krásy labutího letu
Dosedající na hladinu jezer
Doprovázející dětský smích
V náručí lásky
Nevinnost se rozléhající
Brání dešti pád
Krajinou line se štěstí
Bezstarostných dní
Labutě urozených póz
Ukazují svou vznešenost
Pro krásy dětského smíchu
Co okolím zní
Přečteno 233x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, Majda, Nymgomanka1, jenommarie
Komentáře (6)
Komentujících (4)