Pro Tebe...
Jsi jak světlá labuť okřídlená,
dáváš mi svou krásu.
Ve tvém těle s duší tvojí,
hledám denně spásu.
Jsi jak anděl s duší světlou,
s tělem hebkým jako květ.
Jsi ta žena, moje vše,
to pro tebe jsem prošel svět.
Přečteno 472x
Tipy 8
Poslední tipující: jenommarie, Psavec, Jeněcovevzduchukrásného, Tomcat, Donne, Majda
Komentáře (2)
Komentujících (2)