Mohla bych se rozepsat, ale...uchýlím se jen k - Krásný pocit z veršů mám, tys vytvořil je s Láskou sám* :-)
06.05.2020 15:50:41 | Majda
Vždyť TY to víš, že Berušku svojí políbíš a ještě s verši po ránu, je to tak krásné koření...na lásku.
"ST" ;-)
06.05.2020 08:35:16 | jenommarie