Anotace: Láska nad bolestí vyhrála.
Vážím si lidí, co mají rádi své rodiče. Kéž by bylo více takových básní!!!
29.08.2020 15:24:35 | mkinka
Moc hezké, maminky by si rozhodně zasloužily víc takových básní... :-)
09.05.2020 17:40:17 | Slovanská Julie
Věřím, že teď už bude všechno jenom dobré. Jeden v druhém máte oporu a mamince přeji pevné zdraví. Hlavně ať se vám daří ty společné chvíle si držet, hezká báseň, takové vyznání z vlastních chyb a uvědomění si toho nejcenejšího. Moc ráda jsem jí četla a je od srdíčka psaná. Krásný víkend přeji;-)
09.05.2020 09:05:39 | jenommarie
Nejspíš jsem to napsal nesrozumitelně.V temnotě jsem neměl prsty.
I tak mě těší, že se líbila. ;-)
09.05.2020 09:51:49 | Henry Canas
Tak pochopila jsem jí jinak, ale i tak, ta naděje v lepší a v hezké, je tam cítit a přeji, ať to tak i jde ;-)
09.05.2020 10:25:01 | jenommarie