Když dvě srdce čistá, slíbí sobě upřímně, lásku i oporu ,
když ví a cítí...z jakého že je to důvodů.
Pak jen štěstí při nich stále stůj
a v lásku svou ať věří pevně,
společné chvíle jsou jim cenné...
darem jeden druhému je.;-)
"ST" hodně štěstí společným životem
10.05.2020 10:16:01 | jenommarie
Respekt, úcta a Láska je nejlepší scénář společného života ... hodně štěstí milá Ishtar
10.05.2020 00:09:59 | Emily Říhová