Anotace: písňový text...(řeknu ti Lásko)
Šeptala do snů
nad ránem
co po nás lásko zůstne
někdy se sama zeptala
co bude po nás
hladila stromům kořeny
a v síle moudré stařeny
zastavit čas to uměla
vdechnout děj
do krás
R:
Řeknu ti lásko
ta po nás zůstane
řeknu ti lásko
bude tu a já ne
zahradou lesa
k zurčícím potokům
a duše plesá
navzdory výrokům
"zachraňte aspoň KAPRADÍ
pro ty co nás tu nahradí...
Po Tobě zůstává krása a moudrost, moc rád jsem četl, má milá vílko
22.05.2020 00:27:26 | Akrij8
Děkuji to je čest :)po tobě Jiří také ...krása a milosrdenství:)
07.06.2020 08:35:48 | Malá mořská víla
Krásné a kapradí snsd po nás zůstane. Pohladí i jiné básníky a my už budem básnit na věky. :-)* "ST"
10.05.2020 10:23:25 | jenommarie
tahle se mi vílunko taky moc líbí... k a p r a d í k a p r a d í cestu
do peklovců nám jistě zahradí.....ST* :-D*
10.05.2020 09:20:35 | Frr