Královny
Krásy něžných úsměvů
Srdcem poslaných
Síla chtivých pohledů
Láskou bohatých
Královny vznešenost
S úmyslem dobrým
Vytváří nesmrtelnost
Životem novým
Různorodost tvarů
Však dokonalá stále
Hodna upřímných darů
Pak promění nás v krále
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: Majda, Emily Říhová, Tomcat, jenommarie
Komentáře (6)
Komentujících (4)