Přání
Přeji si býti v tvé náruči schoulená.
Cítit tvou horkou dlaň jak mě hladí.
Přeji si abys mi šeptal slova roztoužená
a propletli se do sebe jako těla hadí.
Přeji si položit hlavu na tvou hruď.
Poslouchat jak ti srdce tepe.
Přeji si znovu cítit tvou slanou chuť,
jak se tvé tělo toužebně klepe.
Podej mi prosím ruku, přiviň k sobě pevně.
Tak jak jsi mě držel když setkali se prvně.
Pojďme konečně žít a ne přežívat.
Své city už před nikým neskrývat.
To je mé velké přání
a ať nám v tom nic nebrání.
Avšak nevím jak to cítíš ty.
Možná je to jen můj sen.
Chci znovu ochutnat tvé rty.
Společně prožívat každý den.