Anotace: ...
Chybí mi
drobný dotyk
poslaný vámi
zprávami
Chybí mi
asi tolik
že trpím mluvami
myšlenkami
Chybí mi
ve větách holých
malované snívání
do vyznání
Chybí mi...
Chybí...a Mám to slovíčko snad na denním...
Chybí i slova kolikrát, jak bolí ..chybějící uvnitř a ty pocity.;-)* "ST"
14.05.2020 08:57:12 | jenommarie
A ty myšlenky.... :-) děkuji Maruško :-) vím, že víš:-)
14.05.2020 12:12:40 | Martinecka23
Já vím, ty víš a ..:-D ;-)** tak je to dobře
14.05.2020 21:24:10 | jenommarie