Tedy Nowe...stále stále věřím v zen nalezený...ju a je to hodně těžký a že by to mělo jíti mnohem snáz, víme všichni..říkám sama sobě "Tak se holka snaž. " ..neztratit co máme... jj . Výszižná"ST" ;-)
19.05.2020 07:53:46 | jenommarie
Věřit v zen ..snad kdybychom věřili v zem naše kroky by se staly snazšími.
20.05.2020 20:47:37 | Now
:-D promiň..to bylo s luštěním...překlepy z mobilu. Mělo to být, že věřím v ten nalezený čas víš a teď na to také koukám..co jsem TI to napsala :-D ;-)
20.05.2020 20:51:12 | jenommarie