Těšit se na sebe
spřízněné duše a těla
Na tvojí větu, umocní
co bych kdy slyšet chtěla
Chci tě lásko
Cítit tvou jemnou slanost
z dechu a tepu železnou moc
Netřeba nám poddaných
Netřeba nám k tomu nic
Vyslaná touha, marně se rouhám
Chvěji se z představy pouhé
Vím, co přijde v noci dlouhé
Až obejmeš můj pas
Pohladíš havraní vlas
Z těch představ krásně mrazí
My dva sobě nazí a drazí
Na břiše už usedli
dva tančící motýlci
Ta je moc krásná dráha Islo a láskou procítěná, srdcovka.;-)* "ST"
20.05.2020 19:26:04 | jenommarie
Islo, krásná... není co dodat, jen popřát hodně těch dlouhých nocí ;)
20.05.2020 16:55:42 | Emily Říhová