Pojistka lásky

Pojistka lásky

Anotace: Nová doba, nové možnosti.

Dobrý den přejete si pojistit? Co? No třeba lásku!
Copak to jde? Kdo to kdy slyšel! Běžte pryč.
A proč pak by to nešlo, tak uzavřeme sázku?
Nedělejte si ze mě žerty nebo vezmu bič!

Ale promiňte, tady je smlouva a pak už jen platíte.
To zní lákavě a už netrpěl bych stesky.
No a když náhodou pak lásku ztratíte ...
Vždyť budu pojištěn tak co. Dejte sem ty desky.

A co vy? Taky patříte k těm co si myslí že to jde?
Autor Mava, 21.03.2005
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Tak jsem si řekla, že se projít zkusím
tvými básenkami, když mám chviličku...
jak to vypadá, tak málem dlužní úpis
chceš vymáhat, človíčku... :o)))

13.09.2005 14:02:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel