Obětí, polibky, lásku,
- to každý den dáváme v sázku -
nechci jen proplouvat životem
a být toho všeho otrokem
Každý den s tebou je jiný
- dech beroucí, mrazivý a citlivý -
Nechci být bez tebe ani hodinu,
a užívat si naší lásky každou vteřinu.
Nepotřebuji životní cíle,
- kariéra, snažení a píle -
Jen žít s tebou naplno a smát se
to znamená milovat Tě v lásce
I malý životní cíl je třeba mít
- s láskou a pokorou životem jít ;)
22.05.2020 19:20:35 | Emily Říhová