Anotace: ...
Chceš, abych ti do ucha šeptaljak jsi krásná, něžná a křehká?
I když někdy býváš vícejak statečná bojovnice.
Všechny tvé podoby obdivujiže s tebou jsem nelituji.
Moc hezké vyznání;-) "ST"
23.05.2020 19:44:12 | jenommarie
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?