Oheň
Pálí mě pocity
Na něho myšlenky
Přichází noc i ty
Ve hlavě střelenky.
Sžíhá mě stýskání
A smutek zbytečný
Tichounké pískání
Vzpomínky zmatečný.
Svítání jiskřičky
Zvednou mi náladu
Krásný hlas jiřičky
Kašlu na zásadu.
Vždyť každý nový den
Složitě či hravě
Blíž chvílím s ním jsem
Už nejen v hlavě.
Oheň mi hoří
V hloubi duše
V mé hlavě tvoří
Střílení z kuše.
Zápalné šipky
Chatrné dřevěné opevnění
Minulosti střípky
V dobrou souvislost se mění.
Oheň pálí, blaznům se směje
Láska bolí, ale i hřeje.
Někdy...
Přečteno 262x
Tipy 12
Poslední tipující: Elis1ě, Emily Říhová, Roser, Hledající, Donne, Tomcat, jenommarie, Jeněcovevzduchukrásného
Komentáře (3)
Komentujících (2)