Anotace: ...
Ať opora vždy kráčí vedle kroků tvých,
jak v čase dobrých, tak i v časech zlých.
Vše zvládá se mnohem lépe,
když jsou tu dvě silné srdce,
které se umí postavit, všem bolům,
s láskou pohladit. Ať to tak JE. ;-) "ST"
31.05.2020 12:21:13 | jenommarie
Když jsou dva spolu s láskou svojí ve vděčném souznění
méně je bolu, trnitou cestu květy provoní...
31.05.2020 12:16:37 | Kapka