Anotace: ***
Spletená hnízda z vlasů
ukryla stříbro noci
spásu
co měla nést
sémě divokým růžím
snad nejsou osiřelá
když mech prorůstá jim do zápraží
to písně ptačí
derou se pod kůži
ještě sníš
roztáhnout křídla k letu
to lásky půst svazuje do korzetu
srdcí pár
co tepou v kapkách deště
kéž dáš jim
růst a dýchat...
(ještě)
nádherná jako rozkvetlá růže svlažovaná rosou nebeského jitra....RADOST JI ČÍSTI,vílunko milá**ST* :-D*
01.06.2020 19:06:04 | Frr
"Tak rozvaž šňůru od korzetu, dopřej dvoum srdcí letu..." ;-)ST moc krásné
01.06.2020 16:37:18 | Tomcat
Jj každý půst jednou skončí, záleží jestli včas a nebo v márnici chichichi;), diky za čtení:)
07.06.2020 08:41:24 | Malá mořská víla