No to je nádherná..ty jsi rozkvetl během května a kveteš STále...to sálá z tvých básní..každý den.;-) :-)*
02.06.2020 12:31:28 | jenommarie
Děkuji. Jsem tako trochu ztracený ve svém světě a potácím se opilý láskou v temnotě svých myšlenek - je to ode zdi ke zdi chvilku happy chvilku down :-)
03.06.2020 05:50:11 | petrzal
Ale v básních to moc vidět není, spíš jsem cítila to happy..tak nesvítí slunko každý den..hlavně, že se to vždy vyrovnává a přeji víc těch "střízlivě" happy.. těch, kde člověk nemusí létat úplnou blažeností a přesto, je za ně moc rád. Pěkný den TI přeji Petrzálku ;-)* :-)
03.06.2020 07:50:56 | jenommarie