Chybami se člověk učí
Když jsme se k sobě přitiskli
a dali průchod vášni,
Tvé rty se do mě otiskly,
teď hledám únik v básni.
Kdekoli jsem, mám tě v hlavě,
ale nemám Tě ve své náruči.
Nevěřím, žes to brala jen hravě,
že jednou nocí to končí.
Na moment jsme se spojili
a nebyla to jen žádost těla.
Když jsme se políbili,
já jsem to chtěl i Ty jsi to chtěla.
Vím, byla to chyba. Chybami se ale člověk učí.
...
Naučíme se spolu žít?
Přečteno 269x
Tipy 7
Poslední tipující: Dávid, Donne, Poetik, Emily Říhová
Komentáře (2)
Komentujících (2)