Po snu
Tak mi dnes chybíš
stejně , jako z rána po probuzení
Kdy jsem tě ve snu měla v dlaních
s touhou ,co z lásky sílu má..
Co všechny šrámy přežívá..
Tak mi chybíš
stejně, jako mému snu.
Ze kterého ještě pocit mám..
Tvé pusy..na mém rtu ..
Jen díky...Tobě lásko...
Přežívám ♥
Přečteno 258x
Tipy 16
Poslední tipující: jitoush, enigman, Iva Husárková, Emily Říhová, Psavec, jenommarie, Kapka, Majda, Donne, Tomcat, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)