Přiznání
Anotace: přeji hezký večer:)
Večer píšu sračky
Ráno jdu zas spát
Další lok, další pád
Potom šluk, mám to rád
Pak vidim nás dva v jinym světě
To co k tobě cejtim, nejde popsat v jedné větě
Miluju tě, mám tě rád
Když jsi semnou, je to ráj
Komentáře (1)
Komentujících (1)