Jak předcházím nehodám. .
Anotace: Něco te básni chybí ..a to je pocit (ne)žádoucí
Líbá ho na ústa..
Nezdá se to vzrušující
Něco tomu chybí.
Štítí se.
Jak ruka automaticky jde k pasu.
Mohlo by to být hezké.
V představách nestrhává z ní šaty.
Nevlhne, není horká.
Ideální teplota, mohlo by se zdát..
Pro někoho, kdo tě má rád.
Nejsou tam slova v pozadí.
Vše bylo vyřčeno.
Čistý stůl.
Nulové tajemno.
Lákavé mohlo by se zdát.
Pro někoho, kdo s tebou chce spát.
Chtěla by žhnoucí vášeň
Co to s ní dělá,
Co to v ní probouzí..
Je nežádoucí?
S ním..
Bude puťka domácí..
A bude to celé bezpečnostní.
Opatření.
Pro (ne)vinné ženy.
Přečteno 251x
Tipy 9
Poslední tipující: Pittoresque, vojtěška, Iva Husárková, Frr, jenommarie, enigman
Komentáře (5)
Komentujících (5)