Alkohol to neřeší, stejně pořád piju.
To to nikdo nevidí? Táhne nás to ke dnu.
Všude volně prodejný, jenom nasadit cenu.
Nepřijde vám divný, trávit noci v lihu?
Mně už dávno ne, jsem zařazen v davu.
Dav který neřeší, dav který chlastá.
Dav který nevidí, dav který vzrůstá.
Vidím za tu oponu, stejně nemůžu nic změnit.
Nikdo mě neposlouchá, nemá důvod věřit.
někdy mám podobné pocity a až na dně zjistím že je jenom další flaška co má dno a dokola se to opakuje jako svět tam venku dokud nepochopíme co je to dostat se z nory :)))neboj nejsem blázen ani alkoholik jen alkoskeptik :)
21.06.2020 20:34:37 | xoxoxo
Každý může sebe změnit
..ale musí najít tu sílu
...to chtít. ;-)
Když rozhodne se raděj pít
..tak jeho věc
..těžko mu v tom zabránit
..hlavně zda ten dotyčný slyší sám SEBE.
To je nutné
..poslouchat i svůj hlas
...Který snad i říká
..takhle né
..touhle cestou se nechceš dát. ;-)
08.06.2020 17:27:37 | jenommarie