••••
Anotace: Romeo, Julie a Tma
••••••
Říkal jí
Že
Žijí
Ze sebe. A
Sami pro sebe
Nemají slov
Že tolik hlasité Bytí
Vykrádá ústa jako
Ticho hroby——
A
v konci tom, že
stanou už, jen
Bez podoby.
Bez tváří
Všem na očích, a
Živi vším, co
vždy jen málo čí.
•••••
Přečteno 246x
Tipy 12
Poslední tipující: Vivien, Kyška, Iva Husárková, šerý, Tomcat, jenommarie
Komentáře (3)
Komentujících (3)