Anotace: dulezity je najit aspon vchod
Ahoj, touhle básní jsi mě dokanale přesvědčila že máš talent.o tom jsem sice věděla,ale že takový to ehm ehm...jaksi...néé..myslim si že pokud budeš psát a pracovat na sobě, tak to někam dotáhneš..nekam daleko(hodne daleko) ...takze v tom pokracuj a ja ti prisaham, ze si ty kila zaslouzis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
uz se tesim na dalsi basnicky od tebe;):)
18.03.2007 16:33:00 | embryo v hlave
dekuju za komentare a za body:) vubec sem necekala ze se to bude nekomu libit..
08.03.2007 17:27:00 | Adrianne Nesser
jenom mně vadí labIrint.... podle pravidel je labYrint... tak si to oprav a měj se krásně ... :o)
08.03.2007 08:02:00 | prostějanek
ale jo...docela slušné...básenička by mě zaujala tak na 80,ale celkový pocit z ní je na 100:-)
07.03.2007 18:11:00 | Katka Z