V myšlenkách s tebou
Na kůži mé,
co prsty po ní bloudí..
V nekonečných přívalech
vášně ,když tě mé rty soudí..
Hladím se..
Sama
v myšlenkách na Tebe
Kdy ret skousnu si
Tam , někde v ustech
mezi rty
Sten..
Slastný to chvění
Na bradavkách tvrdost
Z lůna láva...
dál chtíč pění
Na kůži mé
prsty mi běží
s myšlenkou na tebe..
Kůže se ježí ..
♥
Přečteno 350x
Tipy 8
Poslední tipující: Emily Říhová, Psavec, jenommarie, Tomcat, Iva Husárková, Frr
Komentáře (3)
Komentujících (3)