S neznámých dálav
Tvé jméno vítr mi nese,
ledové mraky, Anya, jej prší
Kde jsi, ach, kde jsi
Ta skrytá vášeň sršící jiskry,
plamenem divoce hoří
v Tvé cikánském srdci
Tvé havraní vlasy v kole se točí,
rapsodii andělů, když bosá tančíš,
nechci být sám, chci s tebou tančit
Mou lásku pohřbilas hluboko v duši
Nechceš si nechat křídla vzít,
Nechceš mě milovat
Tvé oči žhnou jak uhlíky v noci
Přes všechny zákazy není v mé moci
Tvé cikánské srdce přestat milovat
Anya, duše nezkrotná
Anya, óo Anya
Kde jsi, ach, kde jsi
Pěkné vyznání.Ráda jsem dala..ST..
14.06.2020 22:34:45 | Jaruška
Nezkrotná duše vábí a láká
miluje volnost, spoutat se nedá,
nejedno srdce pak láskou strádá,
když chřadne touhou a marně ji hledá...
12.06.2020 23:15:58 | Emily Říhová
Emily, moc děkuji za tvůj veršík moc, moc, moc...
12.06.2020 23:51:49 | Tomcat
děkuji, pěkná - A TAKY pánům Blackmore, Paice, Gillan,Lord, Glover :o)
12.06.2020 22:23:14 | Crazymike