Pokud mohu doporučit film Milenec. Scénárista píše o tom, jak je mnohdy život složitý a uvědomění si pravé lásky přichází až...
13.06.2020 10:35:22 | Krahujec
Trochu víc mi to připomíná Plastiky - tedy volbou slov - underground, který byl a je poněkud dekadentní. Toto dílko má určité kouzlo - balancování na tenkém ledě a nejistoty doby a zároveň chtění vnitřního pocitu blaha.
13.06.2020 09:46:28 | Krahujec