Láska nečekaná, láska krásná
Láska toužebná, láska rvoucí
kde ožiješ, a kde zemřeš
kde jsi, a kde budeš
kde ztratilas ty hlas svůj
Lásko, aspoň chvíli postůj
Jsem zde, čekám
Pěkná. Všechny věci jsou tam, kde by to málo lidí čekalo. Odpověď je uvnitř nás :o)
14.06.2020 22:29:25 | Crazymike