Chci tě
V uších mi tóny tvých rtů,
ulpívající hrají sonety.
Do rytmu kroků jimiž jdu,
na místa Lásko kde jsi ty.
Jak slepec prsty čte svou knihu,
já hltám tvoje nahé tělo,
bez viny a postihu,
čtu v něm co by právě chtělo.
Jdu ze tebou si číst,
večer i ráno, doma i na procházce.
Jsi potravou srdce a já chci jíst,
co touha nabízí je v sázce.
Spánky mi tepají, horké mám tváře.
Tak moc tě Bonbónku cucat chci.
Všednost zmizela kdesi v páře,
smysly hledají co vstřebat smí.
Přečteno 338x
Tipy 20
Poslední tipující: Liduška, Květka Š., Emily Říhová, Kapka, šerý, Donne, Martinecka23, Tomcat, praetorian, jenommarie, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)