šelmy sen
jsem venku
u ohniště
dlouho do noci
pomalu usínám
ztrácím se plamínkům
řeřavým uhlíkům
spím
a...
(:
* budem to dělat
* na steaky
* nebo
* naklepávat
* prdelky
* lásko máš maso?
:)
…
(: holko krev a mlíko
žádný okolky
už mám hlad
víš lásko i já jsem zvířecí
zvířecí
lovíme
ve dne i v noci
nezkoušej to skrýt
nezkoušej mi utéct pro pocit
odhal se mi
znáš
probuď to zvíře
ukaž co v tobě
pojď se milovat v taneční době
pojď ze snů
v růžových šatičkách
víš lásko i já jsem zvířecí
zvířecí
lovíme
ve dne i v noci
nech už tu můru veganů
z těch pekel ven tě dostanu
či či či
probuď to zvíře
ukaž co v tobě
pojď se milovat než maso je v troubě
pojď na mě
šelmo..:)
a probudila mne psová nelinka
Přečteno 289x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, Isla, Iva Husárková, jenommarie, šerý
Komentáře (4)
Komentujících (4)