***
na zpěvu i štěbotu
v zeleném music-hallu
přepisuji
do srdečních not
sóla zvonků,
pěnic,
h-moll
d-moll
otevřeš mne trylkem pikoly
souhlasným s tvými pohyby
jednoznačně
já vím
desettisíckrát
pak cítím
mezi vdechem a výdechem
jak stéká mi stříbro měsíční
nejen na hlavu
na ramena
na prsa
ale níž
a níž
až
Díky vám oběma za komentáře i daším třem za tipy: (amonasr, Ivka a kocour Tomáš),
17.06.2020 14:13:03 | aravara