Ty a tvé srdce
Dám ti
do dlaně
kapku ranní rosy..
To abys nehledal v lukách
víly, co běhají bosi.
Dám ti do duhy tvých očí
tu z nebe..
Ta co začíná i končí..kousek
vedle tebe.
Dám ti na spodní ret tvého úsměvu
kouzlo všech krásných letních dnů
Z červánků v nebi utkaný šál..
To aby ses nikde netoulal.
Dám ti sebe
tam ,kde v lukách běhám bosa..
V náručí tvé..
schovaná jak ranní rosa...
♥
Přečteno 329x
Tipy 14
Poslední tipující: Hortenzie, Iva Husárková, Isla, Kapka, Emily Říhová, jenommarie, Tomcat
Komentáře (1)
Komentujících (1)