Přát vítr do plachet
Vlahé políbení vánku
Osvěžující spršku
A cit co rozprostře se
By nebylo již více
trnů v lese.
A pak
přeji si už jen
zapomenout
na spolykané
nádechy
a slova
co utonula
na dně holých vět.
Tiez som zvykla dusit v sebe slova. Uz to nerobim. Bud to znesie, alebo půjdu o dům dál...
30.09.2021 18:58:40 | gallatea
Zajímavé vyjádření. Velice se mi líbí ta fráze >>Slova, co utonula na dně vět
19.06.2020 21:51:20 | Roser
Pak ....
se ticho rozprostře
a duše bude
jen tak ...
do klidu upadat. ;-) *ST pěkná je
19.06.2020 21:41:05 | jenommarie