Šeptání větru
Kdo hladí konečky tvých vlasů,
co šedý nádech mají.
V nich růžky čertí co se tam ukrývají.
Kdo do spánku ti políbení dá
snad jen vítr co ti oknem pošeptá ..
"Přes kopce lesů k tobě mě posílá
Ta, co tolik ráda tě má"
Kdo tě hladí ve spánku ,
čí dlaně tě šimrají
Když já do noci větru zašeptám potají
"Miluji Tě"...
Přečteno 335x
Tipy 12
Poslední tipující: Donne, jenommarie, Šíleně smutná princezna, Tomcat, Emily Říhová, Kapka, Petr27
Komentáře (5)
Komentujících (5)