"po"city
Proplétám se svými city
jsou snad velké jak New York sity
teď všechny krásné pocity
vnímám, mezi nimi jsi i ty.
Ještě jsem tě ani nespatřila,
přesto jako bych k tobě patřila
jak je to možné , čím je to dané
kolika lidem se tohle asi stane?
Ten pocit- to lechtání v břiše
to láska- prý přichází tiše,
kéžby, vždyť mám tě plnou hlavu
a jen tak tě z ní nedostanu!
Komentáře (3)
Komentujících (3)