Linie
Pamatuji ty dny,
jako by to bylo sotva včera.
Byly to splněné sny,
jaká je to smůla...
Ta nálada proudila v zemi, stromy.
Mezitím, co jsem bloudila v ulicích.
Miluji vzpomínat na ty časy,
kdy jsem ani neměla vzduch v plicích.
Kdy nebylo žádné kdyby,
ani černoty,
prej to byly chyby,
to, že jsme žili.
Jako když se dva blázni setkají,
a dvě hvězdy střetnou,
jejich části ve vzduchu létají.
Jsi mou pistolí
a já tvou střelou.
jsme jedna linie ___
Přečteno 278x
Tipy 5
Poslední tipující: Martin_Beneš, mkinka, Emily Říhová, Tomcat
Komentáře (0)