****
Po sté ti říkám,
že v hlavě mi burácíš
jak vítr
narážíš a nedáš mi spát
věř
jen hledám
a pro-to chodím sem a tam
od do
k
a zítra zase jinam
ale i tak:
teď už vím
při Pánubohu
mohl bych…?
---
pohlédla nahoru… dolů
hlavou točí
nalevo, napravo, nalevo, napravo
a vlasy říkají:
my máme tě v očích
jako solanku
v hlavě mistral
jsi trochu motýl
a hodně sněhulák…
Ne