Život je někdy krutý, umí ránu dát
ten druhý chybí, když musíš sama usínat,
básně a příběhy do nebes posílej,
však sama za nimi nespěchej...
Hodně sil, opatruj se a s láskou vzpomínej
24.06.2020 18:42:35 | Emily Říhová
Vzala u srdce,
ale nikam nespěchej,
vím že bolest je to veliká,
on by TI to také rozmlouval.
Tvůj žal se trochu změní, věř.
Vždy si na něho s láskou vzpomeneš
a nikdy nezapomeneš. *ST
23.06.2020 19:23:37 | jenommarie
Moc hezká, jen s tím odchodem do nebe prosím počkej, ještě máš dost času, piš krásné verše dál ;-)ST
23.06.2020 11:21:20 | Tomcat
Skvělé dílo, gratuluji ke sepsání :o)
23.06.2020 11:11:36 | Crazymike