Anotace: ...
*
*
*
Nasadil jsi ten svůj výraz
Jako že ti patřím
A já slíbila ti jednorožce
Konvalinky v lednu
Nachytat ti všechen sníh
Než na zem by si sednul
Nasadil jsi ten svůj výraz
Jako že jsem bohyně
A já slíbila ti Atlantidu
Brzké ranní milování
Natáhnout z hvězd žhavé sítě
V prostřed noci na svítání
Nasadil jsi ten svůj výraz
Jako že jsem výjimečná
A já slíbila ti přečíst Prousta
Láhev na dně vzdechu mého
Vypustit ti všechna moře
Tohle všechno beze všeho
Nasadil jsi ten svůj výraz
Jako že jsem ztracená
A já slíbila ti že se najdu
Bez kompasu ve své hlavě
Budeš-li chtít lásko má
Budu delfín ve Vltavě
Pěkný, skoro by to byla dobrá píseň :o)
23.06.2020 14:34:34 | Crazymike