Deníček
V dlaních skrývám tvojí duši,
v teple laskám poklady.
Srdce které tolik buší,
když skrývá rajské zahrady.
Maličkosti z nichž zvyk se stává,
snadno přehlédnutelné drobnosti.
Všednost co v lásce se odehrává,
nekonečné má možnosti.
Stačí když jen zavřeš oči,
ucítíš můj srdce hlas,
bytí mé do tebe vkročí,
stále znovu zas a zas.
Jako mezi řádky nota,
poskakuje láska má.
Bezstarostnost idiota,
co své štěstí dobře zná.
Jako mlha v kraji zrána,
jsem v každém tebe kousíčku.
Srdcová jsi moje dáma,
jsi obsah mého deníčku.
Přečteno 215x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, Guldrun, jenommarie, Martinecka23, Kapka, Donne, Tomcat
Komentáře (7)
Komentujících (5)