Dobývání hudby
.
Je mi to vesmírně léto
Ptačí křik plný vran
které nedolétnou
Z nudy
sluneční korónu odírám
A tiše tiše
Měsíc vklouzne do příbytku
Když už jsi přišel
nenos kráter.. stačí kytku
Však víš o odvrácených stranách
devalvaci hodnot
Sestupuji z posledního schůdku
a mám strach
..ať se neumažu od not
.
.
Přečteno 249x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Husárková, jenommarie, Martinecka23, šerý, Frr, vojtěška
Komentáře (6)
Komentujících (3)