Sladká, slaná, hořká, pálivá, nebo trpká???

Sladká, slaná, hořká, pálivá, nebo trpká???

Anotace: Zatím vybírám bez chuti, copak to jde? Nerozhodnost je hrozná, hlavně když víte, že vše neoplývá jistotou... tak k čemu jsem nakonec rozhodla???

Jeden sladkou vůni na sobě nosí,
Mé srdce znovu pro odpuštění prosí,
Vzpomínkami se snaží zase klátit,
Mám ale odvahu se k němu vrátit?
________________________________
Další naději mi dává a drží se ve strachu,
Při tom pro něj plazila bych se v prachu,
Stále netuší, že i mé slzy slané jsou,
Trávit čekáním čas kdy rty se rozejdou,
________________________________
Třetího oči jsou modré a plné touhy,
Ale byla bych pro něho kamínek pouhý,
Tak proč být hořce milovaná ať i krásně,
Lepší pro tebe litovat a psát jen básně,
________________________________
A co ten poslední co už tu zamnou byl,
Své rty přede mnou naschvál neukryl,
Ta tvá láska by se možná trpkou stala,
Kdybych se více na tebe ostatních ptala,
________________________________
Raději bez chuti budu svůj život žít,
Že nedokážu milovat o to nebudu se přít,
Zabijete mne proto? Nedáte mi jíst a pít?
Raději než v nebi za tohle chci v pekle hnít!
Autor Gamy, 07.03.2007
Přečteno 371x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

jj.. někdy člověk čeká.. a když to má z5.. tak zjistí že to co chtěl.. se změnilo..

07.03.2007 23:41:00 | Najlin

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí