Anotace: ...
*
*
*
Řekla bych „zasáhls´mě, šípem z luku Amorova“
Ve stínu všech polopravd a lží
Však nenacházím tahle slova
Řekla bych „dám se zase dohromady“
Nejsem královna Viktorie
Přec´z očí cítím padat vodopády
Řekla bych „změním i svůj prstoklad“
Vím totiž jak chutná
Když není koho zítra objímat
Řekla bych "zašeptej pravdu do trávy"
To jen úlomky mých snů
Kouzelné báchorky vypráví
Řekla bych „ber to jako projev lásky“
Ale uvadám ti, uvadám
Jak včerejší sedmikrásky
*
*
*
Výborně, jen tak dál :o)
26.06.2020 14:47:21 | Crazymike