Možná, že ti někdy pustím tu opravdovou
něžnou lásku.
Už nepomůžem.
Byli jsme dlouho pod maskou.
Koženou a kouření.
A prý to ponižuje ženy.
Bylo to funkční.
Tak tolik.
A já chci skrze tvoji kůži.
Hřát se.
Je to jako fotografie.
Nedosáhnout doopravdy.
Na tvoje pihy na předloktí.
Velký vůz na levé tváři.
Nechci již štváti.
Být lháři.
Chci měkký polštář s vůní.
Tou starou.
Tvoji.
A cejtit se jako doma.
Role, pózy, falešné tváře a herci, přesně tak vypadá moderní vztah :o)
27.06.2020 20:58:32 | Crazymike