Éter
.
Mám hlavu
ze střepů slepených izolepou
bez očí v davu
chůzí slepou
Pohmatem určuji hmotu
přiděluji jména temnotě
Jsem voják
bojovník proti hrotu růže
Trhlina vzduchu mimo těl
Tvoje jasná myšlenka
na začátku nultého dne
i ten kat
přání muže
jenž za ženou se ohlédne
Vibrato dechu
na pohovce u popelnic
ruka v ruce
chůze v mechu
Neporazitelný Obr
i útlé nic
.
.
Přečteno 218x
Tipy 11
Poslední tipující: Martinecka23, šerý, Emily Říhová, lawenderr, Marten, vojtěška
Komentáře (3)
Komentujících (2)