Už brzy
Nevěřila jsem na lásku, neznala jsem její význam.
Tys změnil můj pohled na svět, a to Tě ještě ani neznám.
Chci sledovat tvůj úsměv a koukat do tvých očí,
teď už víš, že můj svět se jen kolem Tebe točí.
Už Tě chci mít tady, konečně Tě znát,
držet Tě v náruči, společně se smát.
Ty budeš mé zlatíčko, ty budeš právě ten,
s kterým budu chtít strávit každý jeden den.
Chci každé ráno slyšet, o čem se Ti zdálo,
každý večer poslouchat, co vše se přes den stalo.
Chci si s Tebou hrát, číst pohádky na dobrou noc,
nemůžu se dočkat, už se těším hrozně moc.
Chtěla bych Ti broučku, svou lásku dát,
a po tvém boku navěky stát.
Nevím, jakým směrem v životě půjdeš,
ale domov u mě v srdci vždycky najdeš.
Má láska k Tobě – ta se nikdy nezmění,
až budeš mě chtít poznat, dej znamení.
Už jen pár měsíců a pak budeš mezi náma,
budeš pro mě celý svět, a já budu Tvoje máma.
Přečteno 258x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, jenommarie, Emily Říhová, Tomcat
Komentáře (5)
Komentujících (5)